Så skapar du en hemsida på nätet 

Hemsidor har blivit en absolut nödvändighet och något du i dagens moderna tid inte längre kan vara utan. Alltfler människor handlar nu sina produkter och tjänster online, snarare än att gå in i butiker eller prata med folk via telefon. Oavsett om du säljer produkter, tillhandahåller tjänster till privatpersoner eller företag, så är det viktigt att ha en stark digital närvaro med seo byrå. Vilket du kan få genom att skapa en hemsida! 

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du kan skapa en hemsida på ett enkelt sätt och klargöra tre faktorer som är viktiga att tänka på. 

Det är enkelt att skapa en hemsida 

Den första webbplatsen skapades redan år 1991 – och sedan dess har internet växt exponentiellt! Tidigare var det oftast en nödvändighet att ha gedigna tekniska förmågor, förstå datorspråk som JavaScript och HTML/CSS och andra programmeringskunskaper på hög nivå för att bygga en webbplats. Men så är det inte längre. 

Lyckligtvis är det enkelt att skapa en webbplats online. Det enklaste sättet att starta en webbplats är att använda en tjänst som Wix eller WordPress. 

  • WordPress – Ett gratis innehållshanteringssystem (CMS) med öppen källkod baserat på PHP och MySQL. WordPress är populärt både för företag och privata webbplatser eftersom den tillhandahåller en enkel plattform för att bygga sin hemsida utan programmeringskunskaper. I synnerhet är WordPress särskilt populärt bland bloggare eftersom de kan installera plugins som Google Analytics för att spåra sina besökare, vilket gör det enklare för dem att tjäna pengar på sin webbplats. 
  • Wix – en plattform som är ett bra alternativ för människor som inte är nybörjare inom området. Liksom WordPress har dem ett antal olika teman med varierande designs och funktionaliteter, som gör att du kan få din webbplats att se ut som en webbutik eller en helt enkel vanlig webbplats.